Encara no has col·laborat? Tens temps per fer-ho!

 

Des de la setmana passada, a l’escola, s’està fent una recollida per a col·laborar amb el Banc d’Aliments de Badalona. La FASFI juntament amb alguns voluntaris de 1r de Batxillerat, s’encarreguen de recollir els aliments per les aules i comptar els quilos que es van recaptant. Per ara portem 159,26 Kg, però amb això no hi ha prou per alimentar a les més de 700 famílies a les que ajuda el Banc.

Encara no has col·laborat??? Fins al dimecres tens temps!

Moltes famílies agrairan el teu petit gest!

2

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies