Alcor… tot un curs d’experiències.

El curs s’acaba i amb ell, l’ALCOR. Un curs ple d’experiències, riures, bons moments, jocs, reflexions i oracions… un curs de seguir l’estrella que ens guia.

Tots els divendres hem pogut compartir estones de joc i reflexió on ens hem conegut millor a nosaltres mateixos i als altres, on hem conegut a molts monitors que ens han ajudat a gaudir molt més i on, d’alguna o una altra manera, ens hem apropat a Jesús.

Us deixem un resum del que ha estat el nostre curs. Ara només falten les experiències d’estiu. Desitgem que els que participeu, les aprofiteu molt!

Una abraçada ben forta i fins el curs vinent!!

 

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies