Creu… què pots fer per a ajudar a fer un món millor? Col·labores? Porta un raspall de dents!

 

Durant aquests dies us presentarem el lema del curs: CREU… però i si comencem a treballar-lo?

Coneixeu la Cristina Lastra? És una exalumna de l’escola que ens proposa col·laborar amb un projecte de l’AISE (Asociación Internacional de Sanitarios en España). És una associació que es dedica a fer projectes a l’Equador i on la Cristina participa. El volen promoure és l’educació sanitària i la promoció de la salut a aquell país i per aconseguir-ho viatgen cap allà metges, infermeres, fisioterapèutes, auxiliars d’infermeria, psicòlegs… El que fan és apropar la sanitat a zones que per barreres geogràfiques, socials o econòmiques no tenen les mateixes oportunitats que altres. Així poden formar en la importància de la salut i a més atendre alguns casos que ho necessitin.

La Cristina ens proposa col·laborar portant RASPALLS DE DENTS NOUS per poder conscienciar de la importància de la higiene dental i de les mans. Així que, durant aquesta setmana, només aquesta setmana, volem omplir capsas de raspalls de dents per a què la Cristina els pugui portar a l’Equador. Ens ajudeu? Tindreu una capsa a la recepció per a posar-los. Endavant! Col·laboreu amb nosaltres!!

AISE