PRIMER D’ESO PARTICIPA AL PROJECTE «DESIGN FOR CHANGE»

«Design for change» és un moviment global present a més de 65 països, que ha arribat també a la nostra escola. En aquest projecte, els educadors faciliten un procés que protagonitzen i lideren els nens i nenes. Tots els participants s’empoderen i desenvolupen les seves capacitats, duent a terme canvis reals en el seu món. Els principals objectius són promoure l’emprenedoria social i aconseguir que els nens i joves siguin agents actiu del canvi.

Durant el procés, sempre en equip, cada nen i nena sent què és el que li preocupa del seu entorn, i mitjançant la posada en comú i el debat, escullen un focus comú, imaginen solucions, dissenyen un pla d’acció conjunt, actuen duent-lo a terme i promovent un canvi concret al seu entorn, finalment reflexionen sobre el que han après i ho comparteixen amb el món per inspirar a altres.

Ara mateix els alumnes de primer d’ESO ja han dut a terme la primer fase del projecte anomenada «SENT» en la qual han analitzat el seu entorn i han trobat necessitats diverses, i es troben en la fase anomenada «IMAGINA» en la que pensen com desenvolupar possibles solucions.

En dies posteriors continuaran el procés fins al moment d’implementar el seu propi pla d’acció. I, com a punt culminant, a final de curs, hi haurà una gala a Madrid en la que es presentaran els projectes realitzats per alumnes de totes les escoles de Jesuïtines d’Espanya. Aquests projectes es difondran finalment a tot el món a través de la xarxa de Design for Change.

20191216_114109 20191216_113618 20191216_113633 20191216_113647 20191216_113743 20191216_113947

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies