“DESIGN FOR CHANGE” a l’Assumpció és notícia a la Televisió de Badalona

A partir del minut 12.23 del telenotícies que va ser emès a la Televisió de Badalona el passat divendres 7 de febrer, podem veure la notícia relacionada amb algunes de les últimes activitats dutes a terme per l’alumnat de primer d’ESO dins el projecte DESIGN FOR CHANGE. Els tres grups havien analitzat el seu entorn, i havien dissenyat plans d’acció per incidir en aspectes que volien millorar. Tots tres projectes tenien com a eix vertebrador diferents formes de violència que els alumnes voldrien eradicar del seu voltant. Les activitats desenvolupades van ser diverses però la culminació va arribar divendres passat quan l’escola va sortir al carrer per mostrar part del que havien fet. La Televisió de Badalona va venir a cobrir aquesta notícia, rellevant per la implicació de l’alumnat en aspectes tan preocupants en la nostra societat com l’assetjament, el vandalisme i la violència de gènere.

http://bdncom.alacarta.cat/informatiu/capitol/7-de-febrer-de-2020-vespre

 

 

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies