TREBALL PER PROJECTES A INFANTIL: “ELS ANIMALS DE LA SABANA” (P5)

El treball per projectes l’apliquem bàsicament a l’àrea de medi tant a Infantil com a Primària. Aquest mètode s’emmarca dins el treball per Intel·ligències Múltiples, ja que el contingut que és l’eix vertebrador del projecte es treballa a partir d’intel·ligències com ara la interpersonal, la lingüística, sovint la naturalista o la visual-espacial i altres. S’hi apliquen també mètodes del treball cooperatiu,  combinats amb tasques individuals i de gran grup.

Treballant per projectes fem que el procés d’aprenentatge sigui molt significatiu ja que els alumnes treballen amb l’objectiu d’elaborar un resultat final , i ho fan de forma autònoma,  amb el guiatge dels mestres. Realitzant activitats amb els companys  s’afavoreixen les relacions entre ells i aprenen a escoltar i respectar altres punts de vista, i al mateix temps fomentem la responsabilitat envers una tasca compartida.

Com a mostra i exemple, us deixem unes imatges del projecte que han estat fent els nens i nenes de 5 anys. El tema que donava contingut al projecte eren els animals que viuen a la sabana. L’han dut a terme les classes dels camaleons, les girafes i els elefants.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies