PER QUÈ EL DIA SOLIDARI???

Doncs perquè la FASFI ens ho demana. La Fundació Solidària Filles de Jesús cada any ens proposa col·laborar en un projecte solidari, i no ens ho pensem dues vegades!

Tradicionalment els alumnes de 2n cicle d’ESO proposen diferents activitats per als nens i nenes d’infantil, primària i secundària, i s’encarreguen de conduir-les convertint la tarda solidària en un espai de trobada, de riures i de cabells i cares pintades.

Aquest any però… la situació que vivim, no ens ha deixat que omplim el pati de nens jugant, d’abraçades i manualitats, però quin és el virus que para aquest sentiment solidari que recorre cada passadís de l’escola? Cap!

Les classes de secundària s’han omplert de jocs de taula, de compartir amb els companys de classe i amb els professors… A les classes d’infantil i primària s’han fet manualitats, jocs, cinema… i tot això perquè volem ser una escola compromesa amb la nostra societat, perquè ens adonem que al nostre voltant hi ha necessitats, i que hi ha llocs on tenen molt poques oportunitats de sortir-se’n sense ajuda.

I les classes, de sobte, s’han omplert de guardioles, sobres i capsetes amb monedes… Un total de 1.285,84€ que es destinaran a un menjador escolar a un barri molt desafavorit d’Almeria, un projecte de la FASFI que vol combatre la necessitat de menjar i promoure hàbits saludables entre els infants.

Des d’aquí us volem agrair la col·laboració, moltes gràcies a tots!!!

SFMO0004 UHBX7905 USBG9134 XLEB6714 YGEJ2908 GYBA8799 JMDN6821 QAHA7158 RRSV7076

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies