COL·LABOREM AMB “LA MARATÓ” CONTRA LA COVID

La nostra escola té com a objectiu educar dels nens, nenes i joves que hi estudien, tot esforçant-nos perquè esdevinguin persones “autònomes, creatives i compromeses”. Aquest darrer concepte, el compromís, té a veure amb reconèixer quina és la nostra missió en el món i fer-ne una missió diària. Entenem que aquest compromís neix del sentiment de responsabilitat envers els altres i envers el món que ens envolta. El nostre ideal és que els alumnes es posin al servei dels altres  en el sentit més trascendent de la paraula.

Al llarg del curs i al llarg de la seva escolaritat, se’ls ofereixen un seguit d’oportunitats per desenvolupar aquest valor, des de petits gestos en el dia a dia, activitats escolars que impliquen el compromís amb els altres, amb l’escola, amb el medi ambient… fins a la participació en campanyes solidàries d’índole diversa.

En aquesta ocasió us presentem les activitats que es fan a l’escola relacionades amb la Marató de TV3. Com és sabut, la Marató és una fundació creada el 1996 i la seva activitat més coneguda és el programa de televisió anual que en el qual es dóna a conèixer la malaltia escollida i es recapten fons per a la investigació mèdica.

Aquest any, i com no podia ser d’altra manera, la malatia triada ha estat la Covid que, per desgràcia, ens ha tocat a tots en major o menor mesura. A l’escola hi hem volgut col·laborar de diferents maneres. A les classes s’han fet tutories presentant-la i al cursos de Secundària i Batxillerat han escoltat xerrades d’experts. Els cursos dels grans també han col·laborat fent “grues d’origami”, per cada una de les quals la fundació MGC fa una donació.

I, com a activitat estrella, tota l’escola ha celebrat novament la Marató per a la Marató. Entre tots els alumnes, des dels més petits fins els més grans, acompanyats també dels mestres, és clar, hem completat el recorregut d’una marató, i hem fet una aportació econòmica, tot posant el nostre granet de sorra per tal que els investigadors puguin avançar en trobar la cura i la prevenció més eficaç per a aquesta malaltia.

Podem dir amb orgull que la recaptació ha estat de 2.255,5 € i des d’aquí, us animem a continuar-hi col·laborant, en la mesura de les possibilitats de cadascú i a través dels múltiples canals existents.

WhatsApp Image 2020-12-03 at 10.32.48 WhatsApp Image 2020-12-03 at 11.58.48 WhatsApp Image 2020-12-03 at 15.00.12 WhatsApp Image 2020-12-03 at 21.10.45

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies