UNA SESSIÓ DIÀRIA D’ENSENYAMENT NO REGLAT

Com a Escola Concertada, a Mare de Déu de l’Assumpció, els alumnes cursen una sisena sessió diària en la qual es duen a terme activitats que complementen les matèries reglades.

A l’etapa Infantil es fa èmfasi en dos aspectes: l’aprenentatge primerenc de la llengua anglesa des d’un enfocament lúdic i molt pràctic a través de jocs i cançons, i l’activitat psicomotriu, bàsica en aquesta edat per a un desenvolupament harmònic de la persona.

A l’etapa Primària, a més a més de donar una hora extra a l’ensenyament artístic (taller de plàstica) i una altra a la llengua anglesa (taller d’anglès) amb especial atenció a l’expressió i la comprensió orals, es duen a terme tres tallers al llarg de l’etapa.

El taller de teatre que engloba aspectes tan importants com l’expressió corporal i l’expressió oral, afavoreix la gestió de les emocions i és un treball de creació en equip que afavoreix creativitat i autonomia.

El taller de tecnologia i robòtica dona eines a l’alumnat per dominar les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies i els descobreix aspectes nous relacionats amb la programació que resulten molt motivadors.

El taller d’escacs desenvolupa la capacitat de raonament lògic, d’anàlisi i la memòria visual, així com l’autonomia personal per prendre i assumir les pròpies decisions.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies