DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA – 2021

“La PAU es construeix cada dia, passet a passet, des del respecte, l’empatia i l’amor.”

“Volem un món on les paraules serveixin per dialogar, intercanviar, felicitar, acompanyar, expressar.”

“Que aquestes paraules facin un món més habitable, on resolguem els conflictes dialogant.”

Aquestes frases han estat extretes del MANIFEST PER LA PAU que ha elaborat la Comunitat Educativa de l’escola Mare de Déu de l’Assumpció, i que són reflex de la nostra manera d’entendre el món i l’educació dels nostres infants.

 

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies