LA CREATIVITAT DES DE L’ÀREA DE PLÀSTICA

Un dels pilars del nostre projecte educatiu és el d’educar persones creatives. La creativitat és un concepte molt ampli que inclou tot el que representa desenvolupar idees noves i originals, sense por a equivocar-se, i això és útil i cada cop més necessari en tots els aspectes de la vida.

Sovint, però, quan parlem de creativitat pensem en l’art, i és natural perquè.. on millor si no pot algú expressar la seva creativitat.

Per això la nostra programació de l’àrea de plàstica vol potenciar aquest aspecte des d’una doble vessant: la de l’observació del que han fet i estan fent els grans artistes, i la de l’experimentació amb diferents materials, estris, sentits i colors. Això, a més a més, potencia l’esperit crític de l’alumne quan valora el que li agrada o no d’una obra, tant la pròpia com la dels altres, i el capacita per tenir opinió pròpia.

En aquesta ocasió els alumnes de primer van conèixer, van observar i es van inspirar en les obres d’una artista contemporània, la Isis Navarro. Ella, en veure a les xarxes el que havien fet, els va respondre felicitant-los per la iniciativa i animant-los a seguir sent tan creatius.

Ella mateixa diu que els artistes envegen sovint la creativitat sense límits que tenen els infants.

WhatsApp Image 2021-01-27 at 18.05.02

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies