XVI JORNADES CULTURALS: LA MÀQUINA DEL TEMPS

Comencen les XVI JORNADES CULTURALS del curs 2020/2021. Des del 2005 venim dedicant uns dies enmig del segon trimestre a fer activitats al voltant d’un tema: Badalona, Gastronomia, Amèrica, Pintura, Tradicions catalanes, Mitjans de comunicació, Àfrica, Modernisme, Anys 60… i molts altres han estat els eixos al voltant dels quals hem fet tallers, sortides, balls, treballs manuals i disfresses.

Aquest any, en un format més reduït, amb menys interacció amb altres companys i mestres, però amb les mateixes ganes… han començat les XVI Jornades Culturals dedicades, com no podia ser d’una altra manera, a homenatjar els inicis de la nostra escola fa 50 anys, i a recordar algunes coses que han passat des de llavors.

Per començar, i com ja és tradició, els mestres hem pujat a l’escenari… i hem regalat als alumnes el vídeo inaugural!!!

Hi trobareu un petit repàs a la història del col·le i un “hit” musical de cada dècada.

No us ho perdeu!!!

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies