RECULL DE FOTOS DE LES ACTIVITATS DE SANT JORDI

Aquest any, després del confinament que vàrem patir el curs passat, sí hem pogut gaudir de la Diada de Sant Jordi.

Sant Jordi

Ja estan aquí, a la web, tot el recull de les fotos dels actes i activitats que vàrem viure durant la celebració de la Diada de Sant Jordi d’aquest any.

Hem organitzat les fotos per etapes i per activitats.

Comencem amb el concurs de dibuix a Infantil i continuem amb els premis, per nivells, dels guanyadors del concurs de primària, els concursants de secundària en els jocs florals del barri, entre els que cal destacar els guanyadors de la nostra escola.

Finalment s’han recollit imatges d’altres activitats com les realitzades pels alumnes de Batxillerat, la venda de llibres de 2ª mà, organitzada pels alumnes de 4t d’ESO i la venda de roses, a càrrec dels monitors d’Alcor.

Moltes gràcies a tots per organitzar i participar en els actes de una Diada “especial”.

Podeu accedir a la pàgina on es troba el recull de les imatges, fent clic en la icona

click

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies