MENÚ DE MAIG – 2021

Des de la cuina pròpia de l’escola, dirigida per l’empresa “Endermar”, ens han fet arribar el menú del mes de maig.

A més a més de diferents consells, el seu equip de nutrició i dietètica han elaborat aquest menú, amb el que podreu saber què és el que han menjat els vostres fills cada dia que s’han quedat al menjador de l’escola.

Cal destacar la Jornada Gastronòmica de la Xina el dimecres 26 de maig. Sí, ho heu endevinat, hi haurà arròs tres delícies i rotllets de primavera. Ja se’ns fa la boca aigua.

BASAL maig 21

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies