31 de Maig: aniversari del naixement de la Mare Càndida

La Mare Càndida (Santa Càndida des de que va ser canonitzada a Roma el 17 d’octubre de 2010) va néixer a Andoain, al País Basc, en una família humil. Des de ben joveneta, va haver de treballar per ajudar a casa i ho va fer servint a una família rica. Aviat, però, es va sentir cridada a dedicar la seva vida a ajudar els més necessitats. Aquesta crida es va concretar en la vocació que va sentir davant l’altar del Rosarillo de Valladolid, que la va portar a fundar una Congregació religiosa dedicada a l’educació de les nenes.

Sense haver rebut formació acadèmica, però amb la seva intuició, amb la plena confiança que tenia en Déu, amb l’ajuda del Pare Herranz i de les seves primeres companyes Filles de Jesús, va ser capaç de tirar-ho endavant, de fundar les primeres escoles i fer realitat el seu somni, que no va parar de créixer i que sortosament, fa 50 anys va arribar a Badalona.

Per això cada 31 de maig, totes les escoles de “Jesuitinas” fem festa grossa: celebrem l’aniversari del naixement de la fundadora de la Congregació de Filles de Jesús.

WhatsApp Image 2021-05-29 at 08.56.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies