RESULTATS SELECTIVITAT JUNY 2021

Ja coneixem els resultats que el nostre alumnat ha obtingut a les proves de selectivitat de juny d’aquest curs 20-21

El 100% dels 49 alumnes que s’han presentat a la prova general l’han superada.

Enhorabona, malgrat totes les dificultats que heu tingut durant aquests dos cursos amb la pandèmia, els confinaments i les classes virtuals, heu aconseguit el vostre propòsit. Tota la Comunitat Educativa estem molt orgullosos de tots vosaltres!

Una felicitació especial per l’alumne Rubén Nievas que ha obtingut un 9,3 en la prova general de la selectivitat. Combinada amb la nota del seu expedient acadèmic i les notes de les assignatures específiques ha aconseguit la nota final superior a 13. Com a conseqüència d’aquesta qualificació en Rubén rebrà les distincions de la Generalitat als estudiants catalans que han obtingut una qualificació d’excel·lent en les proves de Selectivitat, així com l’homenatge que l’Ajuntament de Badalona realitza cada any als estudiants dels centres educatius de la població que han aconseguit un 9 o una nota superior a les PAU.

Us desitgem a tots molt d’èxit a la vostra vida! Estem convençuts que amb les vostres capacitats, voluntat i esforç ho aconseguireu.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies