10 de novembre: DIA DE LA CIÈNCIA

Sovint la ciència ens pot semblar un tema molt complicat… però potser no ho és tant! El que sí és cert és que el futur depèn en gran mesura de les persones que es dediquen a la ciència. En tenim l’experiència dia a dia, oi que sí?

És per això que, els mestres de Primària, hem decidit apropar la ciència als nostres alumnes d’una manera pràctica. A partir d’experiments senzills i fàcilment comprensibles, els nens i nenes s’inicien en la comprensió de conceptes que són la base per entendre com funciona el món.

Amb quin procediment podem separar una mescla, quina relació hi ha entre la resistència i la fragilitat d’un material, com afecta la llum, la humitat o el so a diferents materials… són preguntes que els hem plantejat i els hem orientat per buscar-ne les respostes.

El dimecres 10 de novembre, DIA INTERNACIONAL DE LA CIÈNCIA, tots els alumnes de Primària van dedicar el matí a la realització de diferents experiments seguint el mètode científic.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies