Notícies del Young Business Talent

Màxima emoció al Young Business Talents d’aquesta edició!! l’equip de les Magcongirls (1r batx) s’ha situat 1r !! de Barcelona amb 791 punts mentre que els equips Risktakers (2n batx)  i BCN2000 (1r batx) es situen 5è i 6è de Barcelona amb 765 i 763 punts respetivament. Només els onze primers equips de Barcelona passarana a la final de Madrid el proper 28 d’abril. Més emoció impossible a falta de només dues decisions. Més informació a www.youngbusinesstalents.com

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies