Patacada al YBT (Young Business Talents)

Només un, Bcn2000 (1r batx),  dels 5 aspirants a la final de Madrid del proper 31 de març ha aconseguit bons resutats a la penúltima decisió del concurs i només aquest grup es perfila com a clar aspirant per anar a la capital d’Espanya a competir a la Final. El grup de les Magcongirls (1r batx) ha passat de la posició 1 a la 19 però encara té possibilitats reals en la última decisió, ja que es classifiquen 11 equips. El grup LV2S (1r batx) té també possibilitats de classificar-se al situar-se en 29 ena posició, tot i que amb menys opcions. Els grups Sounaks (2n batx C) i Risktakers (2n batx C) que estaven molt ben situats, no han obtingut bons resultats en la darrera decisió i s’allunyen del seu objectiu. Dijous que ve sabrem el desenvolupament final de l’etapa classificatòria. Molta sort per l’última decisió!!

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies