L’ escola tindrà de nou un finalista al ybt d’enguany!!

Finalment l’equip de bcn2000 de 1r de batx i format pels alumnes Gisela Bermúdez, Aida Silveiro, Ariadna Martín i Pau Suils seran els representants de l’escola a la final del young business talents edició 2016-17 i que es celebrarà el proper 31 de març. Altres equips han estat també molt aprop de classificar-se com Risktakers, Magcongirls o L2 VS. Felicitats a tots per l’esforç i dedicació que han mostrat durant 4 mesos de competició. Des d’ara s’obren ja nous objectius per aquests 4 alumnes. El temps dirà si seran capaços d’igualar el resultat de Prosperityteam de l’any passat; ni més ni menys que campions d’Espanya… Comença el repte!

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies