Alumnes de secundària participen a la XXIII Trobada de Corals de Catalunya

Aquest dilluns,22 de maig, un grup d’alumnes de Secundària va participar en la XXIII Trobada de Corals de Catalunya. Enguany aquest esdeveniment ha tingut lloc a l’Auditori de Granollers. Un cop més, els nostres alumnes, van poder compartir i gaudir d’una bona experiència fruit del seu esforç i de la il•lusió que han posat. Moltes felicitats a tots ells i a la professora Helena Camacho que és la impulsora d’aquest Projecte.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies