Notícies Young Business Talent

Han acabat els quarts de final i entrem a les semifinals, les tres darreres decisions dels plans de simulacions. Molt i molt emocionant està el concurs i amb moltíssimes possibilitats de situar a 2 equips de l’escola a la final de Madrid. En aquest moments tenim 7 equips situats dintre els 20 primers classificats de Barcelona.PWLGENIES (1rB), LOZZERS (2nC) i HOOPHEROESEG (2nB) estan situats en 4rt, 5è i 10è lloc. Molts ànims a tots, que ho estan fent super bé. Comencem a olorar la final…!!

imagen

logo_ybt_353x120

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies