Novetats Young Business Talent

Arribem a l’última decisió amb a màxima emoció i expectatives!! hi ha dos grups que estan molt ben posicionats per assolir la final a Madrid. Són els grups de Lima43 (2n batx B) i Delusion (1r batx B) que estan classificats 3r i 4rt de Barcelona. (es classifiquen els 7 primers) Hi ha molts grups que ho estan fent molt bé, de fet, tenim 9 grups entre els 25 primers! Les Redgirls (1r batx C) estan en el lloc 10 i també amb opcions d’assolir la final. Es presenta una última setmana molt, molt emocionant… tots pendents de les últimes decisions i resultats. Sort a tots/es!! La final ja és aquí i és nostra!!

Sergi Collazo

ybtclasi

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies