Young Business Talents, estem a la final !!!

L’Escola torna a aconseguir estar present a la final de Madrid del Young Business Talents. Dos equips, Lima43 (2n batxillerat, Marta Muñoz, Irene Atienza, Laura Puente i Ariadna Anula) i Delusion (1r batxillerat. Laiba Baig, Ainhoa Bolaño, Irene Escayuela i Aida Garcia) serem presents a Madrid el proper 27 d’abril per disputar la final del torneig. Màxima emoció i expectació fins al final… i al final ho han aconseguit aquests dos equips. L’emoció s’ha desbordat a les 8h del matí quan s’han sabut els resultats…!  Felicitar a tots els equips participants que han fet una tasca esplèndida, només dir, a tall d’exemple  que hem classificat 7 equips de l’Escola dintre​ els 20 primers de Barcelona, tot un rècord! (a Barcelona han participat 300 equips aprox). Força i ànims per a la final. Torna l’Assumpció a Madrid!!!

image12 image1 image2 image5 image4 image3

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies