Celebració de Sant Jordi a l’escola.

Durant el dia de Sant Jordi a l’escola es van realitzar diferents activitats. Durant el matí els alumnes de Batxillerat i els montitors d’Alcor van col·laborar en la venda de llibres i roses. També es van participar en les propostes que des de l’Ajuntament de Badalona s’ofereixen al Teatre Blas Infante, a la plaça de Sant Elies i a la Biblioteca de Sant Roc. La Fundació Ateneu Sant Roc sempre afegeixen un toc de color i cultura amb les seves parades de llibres i ens encanta anar a mirar-los  i a fer-nos fotos amb el Drac.

A la tarda, vam poder compartir tota la primària i infantil un moment de trobada per aplaudir i felicitar els alumnes artistes que guanyen els premis literaris i de dibuix. Un moment emotiu entre padrins i fillols de lectura on s’intercanvien un petit detall i, finalment, uns riures i jocs als tallers que preparen els alumnes de sisè per a tots els seus companys. Agraïm a l’Ana i el Carlos la seva participació a l’activitat de Sant Jordi explicant-nos la llegenda amb una petita representació teatral molt original i als altres mestres i alumnes per la seva implicació.

Hem gaudit molt. Esperem que les imatges us agradin.

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies