AVUI COMENÇA LA SELECTIVITAT A CATALUNYA

Els alumnes de 2n de Batxillerat de la nostra escola han començat avui els exàmens de Selectivitat.
Seran tres dies intensos a la Facultat de Filosofia de la UB, acompanyats per la professora Silvia Sánchez  (Vocal del centre per la Selectivitat) i per professors d’altres assignatures que els hi faran costat i els animaran constantment.
Esperem que els resultats siguin com els dels últims dos cursos, on el 100% dels alumnes presentats al Juny van aprovar la Selectivitat.
ÀNIMS!

Ús de cookies

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, així com realitzar tasques d’analítica. Si continua navegant entenem que accepta la nostra Política de Cookies. política de cookies, aquí trobarà més informació plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies