Noticies d’actualitat

Us informem que hem creat aquest espai per facilitar informació de tot tipus a les famílies.

Si us assabenteu d’activitats que poden ser útils per a les famílies ens les podeu fer arribar (a través del correu electrònic comunicacio@assumpciobadalona.com) per a compartir-les amb tots. Moltes gràcies.

Desembre 2019

BONES DATES PER VISITAR PESSEBRES

Aquests dies podeu gaudir en família de les Mostres de Pessebres, així com dels Pessebres Vivents en diferents indrets de Catalunya. Us proposem els següents:

WhatsApp Image 2019-12-16 at 11.00.53

Mostra Pessebres Sant Roc

Pessebre Vivent Sant Roc

 

 

 

NO US ELS PERDEU!!!

 

 

Febrer 2019

Des del CNL (Consorci per a la Normalització Lingüística) de Badalona i Sant Adrià ens fan saber que durant el mes de febrer i març es podrà veure el nou cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) que tindrà lloc a l’OCine Màgic del CC Màgic de Badalona.

Seran cinc pel·lícules familiars i per a tots els públics per distreure els nens les tardes de dissabte, amb un únic horari: dissabtes a les 16.15 hores.

La informació completa, amb el detall de les pel·lícules, cartells i tràilers, és a la notícia del la  web del CNL Badalona i Sant Adrià i també a la cartellera de l’OCine Màgic.

Esperem que pugueu anar amb els vostres fills i així gaudir, un cop més, d’aquestes projeccions.

*****

La Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona ens demana col·laboració.

Aquesta Comissió, que coordina la Unitat d’Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona, realitzarà a partir del 6 de febrer “L’hora del conte”, una activitat referent a la mobilitat segura, tant important avui en dia.

Adjuntem el cartell amb les biblioteques, dates i hores per si vosaltres, pares, voleu acudir a realitzar aquesta activitat amb els vostres fills.

CARTELL SEGURETAT VIÀRIA 2019

Octubre 2018

Us proposem una nova activitat amb família per a l’octubre i novembre!

Ja ha començat a Badalona un nou cicle CINC, amb cinc pel·lícules destinades al públic infantil i amb un únic horari: dissabtes a les 16.15 i amb el nou preu de 4,20 € per a petits i grans.

La informació completa, amb el detall de les pel·lícules, cartells i tràilers la trobem a la web de la cpcl.cat.

Setembre 2018

Xarxa de Biblioteques de Badalona

Us compartim l’adreça web de la Xarxa de Biblioteques de Badalona. Hi ha moltes activitats adreçades a nens i nenes. Aprofiteu-les!