3a CURSA SOLIDÀRIA FASFI

Mireu el vídeo de la cursa.

El dijous 23 de febrer va tenir lloc la 3a Cursa Solidària FASFI. Va ser una matinal ennuvolada en que la que el sol no va aparèixer, però la llum la van posar els alumnes de l’escola que van omplir de somriures i quilòmetres la Rambla del Gorg. Sí! Heu llegit bé, la Rambla de Gorg. I és que enguany hem volgut sortir de l’escola i obrir-nos al barri.

Des de quarts de nou del matí i fins la una del migdia van anar desfilant ordenadament tots els cursos de l’escola. Petits i grans, acompanyats en tot moment per un professorat entregat que es va apuntar a la festa, i per un nombrós grup de mares, pares i familiars que no es van voler perdre la cita i van animar i encoratjar els joves atletes que corrien fent voltes a un circuit de 250 metres.

I qui va guanyar? Tothom! En aquest cursa hi guanyem totes i tots, ja que l’objectiu no és arribar primer/a sinó promoure la solidaritat i fomentar l’esport com a hàbit saludable. Com ja sabeu els alumnes han col·laborat amb un donatiu que anirà destinat al projecte de la FASFI triat per l’escola i als afectats pels terratrèmols de Síria i Turquia.

Volem agrair a tothom la participació, ja sigui corrent o animant, i especialment als alumnes voluntaris que en tot moment van vetllar per una bona organització i atenció.