Beques Menjador

Des de la Secretaria de l’escola, quan s’obre el període de presentació de les sol·licituds, s’envia una comunicació a totes les famílies amb les instruccions i el formulari de sol·licitud.

Principis i Objectius

L’esforç continu que fa l’escola per atendre les necessitats de les famílies amb un servei de qualitat, es posa de manifest amb l’oferta del servei de menjador amb cuina pròpia.

L’equip de nutricionistes de l’empresa Endermar elabora menús equilibrats i variats seguint els criteris de la OMS en base a la dieta mediterrània, que garantitzen la correcta alimentació dels alumnes. Es promou un consum freqüent de verdures, fruites i peix per a que, des de petits, s’acostumin a menjar tot tipus d’aliments i els incorporin a la seva dieta habitual.

Oferim una amplia oferta de menús per atendre tot tipus d’al·lèrgies i altres diversitats alimentaries. Així doncs podem oferir menú sense ou, sense carn, sense fruits secs, sense llegums, sense porc, sense lactosa i sense gluten, entre d’altres.

La finalitat del servei és la de promoure un clima acollidor i positiu que permeti satisfer una necessitat bàsica, tenint cura dels hàbits alimentaris i del comportament a taula, així com la relació amb els altres companys i monitors.

Els alumnes, durant el temps del menjador, estan atesos per monitor/es titulats que s’encarreguen d’educar i dinamitzar l’espai del menjador escolar.

Els objectius específics d’aquest servei són:

 • Promoure els hàbits per una alimentació sana i equilibrada.
 • Fomentar els hàbits de neteja i ordre.
 • Fomentar els hàbits de correcció a taula.
 • Potenciar un tracte respectuós amb els companys i els monitors.
 • Potenciar el coneixement d’allò que es menja i respectar els aliments.

Organització del Servei

El menjador és un serveix que s’ofereix a tots els alumnes, prèvia sol·licitud per part de les famílies. L’horari del servei és de 13h a 15h, i contempla tant el període per dinar com el temps d’esbarjo posterior.

Hi ha diferents maneres d’apuntar els nens i les nenes al servei de menjador:

 1. Fixos: alta enviant mail a secretaria@jesuitinasbadalona.es, indicant el nom del nen o la nena, els dies de la setmana que faran ús del servei i si han de fer alguna dieta especial.
 2. Tiquets de menjador: s’han de lliurar a la bústia del servei de menjador abans de les 9.30h. Hi ha dues maneres de comprar els tiquets:
  1. Tiquet individual: venda a la recepció de l’escola.
  2. Talonari de 20 tiquets: venda a l’administració.

En cas de no assistència al servei de menjador d’alumnes fixos, només es descomptarà el preu del menú (no del monitoratge) dels dies que la família hagi informat per mail a secretaria@jesuitinasbadalona.es abans de les 9.30h.

No hi haurà servei de picnic a les excursions.

El rebut dels fixos de menjador es farà en acabar el mes, és a dir, el primer rebut serà a l’octubre i el darrer serà al juliol. D’aquesta manera les excursions es descomptaran directament del rebut del mes que correspongui. Només en aquests casos es descomptarà el 100% del preu del menú.

És important que els tiquets de menjador dels alumnes que no són fixos, es dipositin a la bústia abans de les 9.30h ja que els menús es prepararan en funció del recompte dels tiquets que es faci a aquesta hora.

Responsables del servei

El servei és atès per un nombre variable de monitors, que es revisa cada curs d’acord amb les necessitats previstes, i que treballen en equip coordinats per un responsable de l’empresa del servei.

 • Per qualsevol consulta es podran dirigir directament a la coordinadora del servei enviant un mail a menjador@jesuitinasbadalona.es
 • Si la consulta és econòmica podeu enviar un mail a administracion@jesuitinasbadalona.es
 • Qualsevol possible millora que volgueu proposar, podeu fer-la a través del formulari de suggeriments que trobareu a l’apartat “Comuniquem-nos”.

Podeu seguir les activitats del menjador a les seves xarxes socials.