DIA SOLIDARI 2022

El 24 d’octubre vam celebrar a l’escola el Dia Solidari. L’objectiu principal del dia és que els alumnes es conscienciïn de la importància de ser solidaris amb els que més ho necessiten.  Volem educar alumnes compromesos amb la societat en la que viuen i amb els altres. A les classes, hem conegut més a fons la FASFI (Fundació d’Ajuda Solidària Filles de Jesús) i alguns dels seus projectes per fer-nos conscients de les realitats existeixen al nostre voltant, més proper i més llunyà, i que requereixen del compromís de les persones que ofereixen el seu temps, els seus diners, els seus esforços per ajudar-los a tenir una vida millor.

La FASFI treballa en àmbits diversos (educació, alimentació, igualtat…) i en molts països. Els fons recaptats durant el dia solidari han estat destinats a parts iguals a la FASFI i al Domund (Diumenge mundial de les Missions).

Després de dos anys de restriccions per la pandèmia que ens havien impedit trobar-nos tots els membres de la Comunitat Educativa, aquest any per fi hem pogut tornar al format que més ens agrada, ja que ens permet conviure i compartir el dia amb companys de diferents etapes. Ens haureu pogut veure tots al pati, compartint jocs i diversió!

El Dia Solidari té lloc gràcies a la feina realitzada pels professors i alumnes de 3r i 4t d’ESO que preparen una xocolatada per a tots els companys de Primària i 1r Cicle d’ESO durant el matí i tot un seguit de jocs i tallers a la tarda en els que poden participar-hi tots els alumnes des dels més petits de 3 anys fins els de 2n d’ESO.

Són moments com aquests els que queden en la memòria de tots els que hi participem i ens fan aprendre i créixer d’una manera diferent de la del dia a dia a l’aula.

Moltes gràcies a tots els que l’han fet possible, i sobretot a tots aquells que amb la seva solidaritat fan una mica millor la vida dels altres!