Els alumnes de Cicle Mitjà de Primària i de 4t d’ESO assisteixen a la 49º edició del Filmets de Badalona

Els alumnes de 4t d’ESO i de Cicle Mitjà de Primària del nostre col·legi han assistit un any més a la festa del curtmetratge a Badalona. En aquesta 49º edició, els nostres alumnes han pogut gaudir d’una mostra del nivell cinematogràfic que hi ha tant de manera local com internacional. L’acte va tenir lloc al Teatre Zorrilla de Badalona on van assistir tant alumnes de diferents centres escolars com representant polítics de la ciutat com la diputada adjunta de Cultura de la corporació, Aïda Llauradó, entre d’altres personalitats.

Després de poder guadir d’aquesta festa del cinema a la nostra ciutat, els alumnes van valorar positivament la visualització de diferents curtmetratges que reflectien possibles situacions personals que poden passar al llarg de la vida. A més, va ser una oportunitat per saber com poder afrontar-ho.

Entre els títols internacionals que van poder visualitzar va destacar la projecció de sis dels curtmetratges presentats als premis BAFTA de l’acadèmia britànica, entre els quals el millor curtmetratge britànic d’animació 2023, «The boythe molethe fox and the hores». També hi haurà l’estrena internacional de «Wüm«, un curt de ficció dels Estats Units, i «Las Nogas«, un altre treball nord-americà que forma part dels curts nominats als Oscars 2024.