Els nostres alumnes s’uneixen un any més per celebrar el Dia Solidari

Aquest dimarts 31 d’octubre l’escola ha celebrat el dia solidari. Un moment que serveix per unir als alumnes i professors de les diferents etapes educatives durant una estona. Els alumnes de 3r i 4t d’ESO han estat els encarregats, amb l’ajuda del seu equip docent, d’organitzar totes les activitats que s’han realitzat al llarg de la tarda. A més, els alumnes de Batxillerat i monitors d’Alcor han ajudat en els jocs solidaris de la tarda a Infantil.

Aquest dia es fa per conscienciar als alumnes de la greu situació que pateixen alguns països i fer que augmenti el seu compromís amb la societat. Per ajudar a la situació que viuen a certs territoris del nostre planeta, els diners recol·lectats es destinaran un cinquanta per cent als projectes de la Fundació Ajuda Solidària de les Filles de Jesús i l’altra cinquanta per cent al Domund.

Recordem que els objectius de la Fundació Ajuda Solidària de les Filles de Jesús són: L’educació, la Formació i promoció de la dona i l’Atenció a les comunitats rurals.

Enguany, emmarcat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), cada etapa ha treballat els següentsàmbits:

• ED. INFANTIL: Fam Zero

• ED. PRIMÀRIA: Educació de qualitat

• ESO 1r cicle: Salut i benestar

• ESO 2n cicle: Aigua per a tothom

• BATXILLERAT: Igualtat de gènere

Per tant, aquest curs, col·laborem en diversos projectes de països com Veneçuela, Brasil, Bolívia, Cuba, Moçambic, República Dominicana, Filipines i Espanya.

Per més informació es pot consultar la web www.fasfi.org 

Si voleu feu-vos socis de la FASFI o voleu col·laborar com a voluntaris, contacteu a fasficatalunya@gmail.com

.