II DIA DE LA CIÈNCIA: 11 de febrer

Aprofitant que l’11 de febrer és el dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, donem visibilitat a aquest dia, tot fomentant que les nostres i els nostre alumnes tinguin curiositat per la ciència i es desperti en ells i elles l’interès per estudiar carreres científiques

Sovint la ciència ens pot semblar un tema molt complicat… però potser no ho és tant! El que sí és cert és que el futur depèn en gran mesura de les persones que es dediquen a la ciència. En tenim l’experiència dia a dia, oi que sí?

És per això que, els mestres de Primària, hem decidit apropar la ciència als nostres alumnes d’una manera pràctica. A partir d’experiments senzills i fàcilment comprensibles, els nens i nenes s’inicien en la comprensió de conceptes que són la base per entendre com funciona el món.

Com circula l’electricitat? Quina diferència hi ha entre la massa i el volum? Com es formen els núvols? Què vol dir que els aliments s’oxiden? Aquestes i altre són les preguntes que els alumnes s’han fet i han buscat les respostes a través de l’experimentació.