L’escola es suma a la «Cursa Solidària» de FASFI

Com altres anys, des de la Fundació Ajuda Solidària Filles de Jesús (FASFI) ens proposen un conjunt d’activitats que ens fan tenir presents els projectes socials que aquesta ONG realitza per tot el món, treballant amb l’alumnat la conscienciació i el suport solidari que permetin a aquestes persones poder tenir un futur millor.

El passat dijous 11 d’abril, tots els alumne de l’escola van participar a la “Cursa Solidària” que va tenir lloc a la Rambla del Gorg de Badalona. L’objectiu és impulsar l’esperit solidari entre els joves fomentant hàbits saludables a través de l’esport i promoure valors com la igualtat, la justícia, la llibertat i el respecte als drets humans a través de qualitats com l’exigència personal, l’afany de superació o la cultura de la millora contínua. La forma de col·laborar amb la Cursa va ser mitjançant microdonacions voluntàries a partir de 0’50€ per part de tots els participants. Els diners recaptats van ascendir fins als 647,20 euros. Aquest import anirà destinat als Projectes Solidaris de Bangladesh, Bolivia, Cuba, Espanya, Moçambic, Perú i República Dominicana.

 

Com a novetat, aquest curs ens ha acompanyat a la cursa el Fasfito, la mascota de la FASFI.

2n C (PRIMÀRIA):

«Va ser un dia especial. Vam poder sortir del col·legi per poder anar a córrer al carrer. Els nostres pares ens van anar a veure i això ens va fer molt feliços».

5è C (PRIMÀRIA):

 » Ens va agradar molt poder acompanyar els nens d’Infantil. Va ser un dia molt bonic que va servir per dur a terme projectes solidaris».

2n C (ESO):

» La cursa tenia una finalitat solidària i ens va agradar molt córrer per una causa i passar-ho bé amb els amics»