NO ÉS UN ADEU, ÉS UN A REVEURE!

Ha arribat l’hora, és el moment d’acomiadar els alumnes de 2n de Batxillerat , però no és un adéu perquè aquesta sempre serà la vostra escola. S’acaba una etapa plena d’esforç, alegria, patiment, compromís, dedicació i responsabilitat per donar pas a un moment més trepidant, si cap.

A partir d’ara, les aules queden buides, sense esperit. Només es mantenen els records d’una promoció que ens ha fet viure moments inoblidables. Cadascun de vosaltres, comenceu a volar amb altres destins, ni millors ni pitjors, altres objectius… cap a nous paisatges, històries, persones… que trobareu en el vostre camí per la vida.

En aquests anys, escola i alumnat hem caminat junts, hem viscut grates experiències, us hem acompanyat en aquest viatge de Batxillerat, hem estat al vostre costat per compartir, per donar-vos una empenta, quan calia, per riure i somriure plegats.

El professorat que ha estat amb vosaltres, amb alguns des d’Infantil, altres des de Primària, o potser des de Secundària i Batxillerat, hem estat al vostre costat i hem après de vosaltres i amb vosaltres. Ha estat un privilegi observar com heu canviant en petites coses, com heu superat moments acadèmics i personals difícils, com heu vençut la timidesa alguns, i d’altres com us heu anat modelant a conviure en el grup, com us feu suport entre tots.

Alguns ja teniu un pla perfectament traçat però d’altres no. No hi ha un únic camí correcte, tots i totes disposeu de talents i de virtuts per a qüestionar-vos què us motiva, què us fa sentir vius, què us il·lusiona…. No tingueu por d’explorar, de voltar, d’arriscar-vos, de demanar ajuda i consell quan faci falta, tingueu paciència si les coses no surten a la primera, i fins i tot, quan us equivoqueu penseu que les maneres d’aprendre són infinites. Ara s’acaba una etapa educativa però comença una altra, encara potser més apassionant.

US ESTIMEM, US TROBAREM A FALTAR I SEMPRE TINDREU UN LLOC A L’ESCOLA!