Una diada de Sant Jordi plena de llibres i roses

Divendres passat, dia 23 d’Abril, es va celebrar a l’escola la Diada de Sant Jordi. A les 9h es van obrir les portes perquè els alumnes d’infantil i primària, acompanyats pels seus pares poguessin entrar.

El pati estava ple de parades amb llibres de segona mà i roses de tots tipus. Tots passejaven d’una parada a una altra amb il·lusió, triant quin volien comprar. Els alumnes de 4t de secundària i els monitors dels grups Alcor, eren els encarregats de fer la venda. A l’hora del pati tots els grups de secundària també van poder realitzar les seves compres.

La recaptació de la venda de roses ajudarà a subvencionar els campaments d’estiu i sortides. La de llibres per part dels alumnes de Secundària i AMPA, anirà destinada al Projecte Young Business Talent de Batxillerat.

D’altra banda, els alumnes de l’escola van participar a les diferents activitats que va promoure el Consorci del barri, on molts cursos tant de primària com de secundària van ser premiats pel rap que van presentar al concurs literari.

5è B (PRIMÀRIA):

El dia de Sant Jordi va ser un dia molt especial. Ens va agradar poder compartir aquests moments amb alumnes d’altres classes i poder comprar roses i llibres.

1è A (SECUNDÀRIA):

Va ser un dia bonic. Poder comprar llibres i altres detalls al pati ens va agradar, ja que ens va permetre viure un pati diferent al que estem acostumats. Esperem que l’any vinent puguem celebrar-ho d’aquesta manera.