UNA SETMANA DE MAIG PER SORTIR I CELEBRAR!

Aquest mes són les Festes de maig de Badalona i la millor manera de celebrar-ho és canviar la rutina, gaudir d’alguna activitat diferent, i conviure i divertir-nos amb els companys fora de les aules.

L’acte central se celebra el 10 de maig a partir de les deu de la nit a la Rambla de Badalona; és allà on té lloc el piromusical i la Cremada del Dimoni, que és la culminació d’un seguit d’actes que conformen la Nit de Sant Anastasi, copatró de Badalona.

VISITA D’INFANTIL AL DIMONI DE BADALONA

Els més petits de l’escola van elaborar diferents dimoniets  dies abans de la cremada del Dimoni. Per aquest motiu, els alumnes d’Infantil van sortir de l’escola el passat dimecres dia 8 de maig per poder deixar-los sota els peus del Dimoni i, d’aquesta manera, ser cremats també.

BADALONA A PRIMÀRIA

L’alumnat de 1r de Primària ha treballat el Projecte «Alegria! És Festa major» en el qual ha conegut les diferents entitats culturals de la nostra ciutat (geganters, castellers, diables, ball de bastons…). Una de les activitats del projecte és l’elaboració en conjunt d’un dimoni en miniatura per cremar-lo amb al Dimoni de la ciutat.

Per altra banda, l’alumnat de 3r de Primària va realitzar una sortida, dimarts dia 7 de maig, emmarcada en el Projecte «Soc de Badalona» per conèixer la ciutat amb més profunditat. Durant el matí van fer diverses parades a llocs emblemàtics de la ciutat com la Plaça de la Constitució, el carrer de Sant Anastasi, l’Ajuntament situat a la Plaça de la Vila, el Teatre Zorrilla al carrer Canonge Baranera, el carrer del Mar i el Dimoni, al Passeig Marítim.

SECUNDÀRIA, LA VISITA MÉS ESPERADA

L’alumnat de Secundària va poder gaudir d’un dia totalment diferent fora de les aules. De 1r a 4t van anar a passar el dia a Port Aventura. Allà van poder passejar pel parc temàtic i pujar a les atraccions que més els agradava. Un dia lúdic molt esperat durant tot el curs. Una jornada perfecta per trencar la rutina del dia a dia a les aules i compartir bons moments amb els companys.